Popüler Yayınlar

30 Mart 2009 Pazartesi

Hepsi 3 kişi; Gülçin gitti!

Başlıkta kesin bir ifade kullandık ancak yine de tam anlamıyla Gülçin için "Gitti" demeyelim. Nitekim hala geri dönme ve grupta yerini alma olasılığı var. Ancak biz neden başlıkta bu kadar kesin bir ifade kullandık, hemen açıklayalım:

CnnTürk'de Beyaz'ın sunduğu "Nası yani?" programına konuk olan Hepsi üyeleri, Gülçin ile ilgili soruları da yanıtladı. Beyaz'ın Gülçin'in gidip gitmediği konusundaki sorusuna Hepsi üyeleri "Gülçin, şu an Dubai'de, gruptan ayrılıp ayrılmadığı henüz belli değil ancak büyük olasılıkla yolumuza 3 kişi devam edeceğiz" dedi. Bu yanıttan da çıkardığınız üzere Hepsi Grubu, bundan sonra çok büyük ihtimalle yoluna 3 kişi olarak devam edecek.

Grup üyeleri, bu durumdan sonra birbirlerine daha çok bağlandıklarını ve birbirlerine artık daha çok destek vereceklerini söylediler.

Grup üyeleri, tüm hayranlarını çok sevdiklerini belirtip yeni albüm çalışmaları olduğunun da müjdesini verdi. Ayrıca yaza doğru yeni sinema ve dizi ile hayranlarının karşılarına çıkacaklarını belirten Hepsi üyeleri, bahar konserlerine de herkesi davet etti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder