Popüler Yayınlar

1 Kasım 2008 Cumartesi

Hepsi grubu sinema filmi için kamera karşısında

atv'de yayınlanan 'Hepsi 1' adlı diziyle herkesin beğenisini kazanan Hepsi grubu üyeleri, şimdi de sinema filmi için kamera karşısına geçiyor. İsmi henüz belli olmayan filmin yönetmeni Mete Özgencil..

atv ekranlarında yayınlanan 'Hepsi 1' dizisinin başrol oyuncuları Gülçin, Eren, Cemre ve Yasemin, şimdi de bir sinema filmi için kamera karşısına geçiyor. Yapımcılığını Selay Tozkoparan'ın, yönetmenliğini Mete Özgencil'in üstleneceği filmde, Hepsi grubu üyeleri, canlandıracakları karakterlerle seyirciyi şaşırtacak.

Herkes beğenecek
16 Ocak'ta vizyona girmesi planlanan filmin çekimleri başlamadan önce grup üyeleri, proje hakkında ön bilgi verdi. Grup üyelerinden Eren; filmi 6 yaşında bir çocuğun da, 50 yaşındaki bir yetişkinin de severek izleyeceğini söyledi. Filmin 'Hepsi 1' dizisinden çok farklı olacağını söyleyen genç şarkıcı, birbirinden farklı karakter ve hayatlarla seyircinin karşısına çıkacaklarını belirtti. Dizi çekmeye başladıktan sonra bugüne kadar birçok sinema filmi teklifi aldıklarını ifade eden Yasemin ise bu filmde rol almayı, projeye inandıkları için kabul ettiklerini söyledi. Yasemin, filmin isminin henüz belli olmadığını da sözlerine ekledi.

Hepsi-Grup-Resimleri.Blogspot.Com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder